Bij welk park wil jij je vakantie vieren?

Campings nabij Amsterdam

Vakantie betekent tijd om leuke dingen te doen! In Amsterdam is er zoveel te zien en te beleven, dat vervelen op vakantie in Amsterdam onmogelijk is. Struin op je gemak langs de prachtige grachtenpanden, bezoek één van de vele wereldberoemde musea in Amsterdam en maak een fijne wandeling door het Vondelpark tijdens een welverdiende vakantie in Amsterdam. Het hele jaar door is Amsterdam de perfecte bestemming tijdens uw vakantie.

To-do in Amsterdam

Een dagje shoppen op de Kalverstraat of op de chique PC Hooftstraat, een rondvaart maken door de grachten, een bezoek aan het Rijksmuseum of met de kids naar Artis. Amsterdam biedt ontzettend veel mogelijkheden voor een dagje uit. Ontdek de beroemde Jordaan, het Leidseplein en wandel over de Amsterdamse Even tot rust komen? Dat kan in het Vondelpark na een heerlijke dagen shoppen. Tot in de late uurtjes kunt u uitgaan in deze bruisende stad met leuke cafés, hippe bars en trendy nachtclubs op het Leidse- of Rembrandtplein. Ontdek Amsterdam te voet, op de fiets of via een leuke rondvaart.

Musea

Op het Museumplein vindt u vele bekende musea, die een bezoek meer dan waard zijn, zoals Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk museum. Museum liefhebbers komen ook ogen en oren tekort in het Anne Frank Huis, De Hermitage, Koninklijk Paleis op de Dam of in NEMO. Vergeet niet al uw helden te ontmoeten in Madame Tussauds. Waar uw interesses ook liggen, er is keuze te over tijdens uw stedentrip in Amsterdam.

Kamperen nabij Amsterdam

Vanaf uw camping bent u in een handomdraai in de populairste stad van Nederland. Amsterdam kunt u -dankzij de hoge parkeerkosten, drukte en gebrek aan parkeerplaatsen- het beste bereizen met het openbaar vervoer.

Highlights van Amsterdam en omgeving

  • Bezoek de Dam, Leidseplein en De Wallen
  • Bezichtig de prachtige kunst van het Rijksmuseum in het Museumkwartier
  • Binnen 30 min. op het strand
  • Bezoek de omliggende steden Haarlem, Almere en Alkmaar

Vakantiepark Koningshof ★★★★☆

zuid-holland -
kaart
X

De zee dichtbij, de prachtige stad Leiden bezoeken plus een waanzinnige omgeving om doorheen te fietsen. Dat is waar de Duin- en Bollenstreek voor staat.

  • Vakantiepark met binnen- en buitenbad;
  • Gelegen tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk;
  • Restaurant, supermarkt en snackcafé op het park;
  • Prachtige fiets- en wandelroutes langs bollenvelden of door het duingebied;
  • Voor iedereen het echte vakantiegevoel;
Park bekijken
Toon de accommodaties (0 van 0 voldoen aan de zoekopdracht) Verberg de accommodaties
Onderstaande resultaten voldoen niet aan de zoekopdracht.
Niet beschikbaar in de gevraagde periode.