Camping 't Weergors

Terug

Camperplaats

Camping 't Weergors beschikt over 21 harde en zonnige plaatsen voor kleine tot zeer grote campers. Dichtbij de ingang van de camping en gemakkelijk te bereiken. 

Camping 't Weergors beschikt over 21 harde en zonnige plaatsen voor kleine tot zeer grote campers. Dichtbij de ingang van de camping en gemakkelijk te bereiken. Het servicepunt is direct naast het camperveld. Bij goede weersomstandigheden mag u ook op een kampeerveld staan.

Camperplaats

De plaatsen zijn vanaf 65 m2 groot en hebben een 6 ampère stroomaansluiting en kabel tv aansluiting (DVB-T signaal). Uw schotelantenne kan overal gebruikt worden. Deze plaatsen zijn ook gedurende de wintermaanden toegankelijk. Als u na 18.00 aankomt en voor 10.00 weer vertrekt kunt u tegen een speciaal tarief van €10 (excl. toeristenbelasting) overnachten. Geeft u in het opmerkingenveld bij de boeking aan of u hiervan gebruik maakt.

Kenmerken Camperplaats:

  • Verharde plekken
  • Kortverblijf tegen gereduceerd tarief mogelijk (niet te reserveren)
  • Ook open in wintermaanden

Belangrijk:

N.B. De getoonde prijs in stap 1 is gebaseerd op 2 personen, een camper en toeristenbelasting. Overige opties zoals elektriciteit en kabeltv geeft u apart aan bij het boeken.

Selecteer een aankomstdag

  = Beschikbaar
  = Aankomst / vertrekdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar