Camping 't Weergors

Terug

Grandeur panorama chalet (4personen):

Stap binnen in de Grandeur Panorama Chalet met ruime woonkamer en open keuken. Beschikt over een zitgedeelte en apart eetgedeelte. Parkeer de auto direct naast chalet. 🐾 Nee 

- 2 Slaapkamers 
- Badkamer met ruime douche, wastafel en toilet 
- Terras met tuin- en loungeset

Wanneer u het Grandeur Panorama Chalet binnen stapt, komt u direct in de ruime gezellige woonkamer met open keuken. 
De zithoek bestaat uit een vaste bank en een comfortabele stoel. Er is een apart eetgedeelte met een eettafel en stoelen. 
Uiteraard ontbreekt de flatscreen televisie niet. De compleet ingerichte open keuken is inclusief een magnetron en een vaatwasser. 
De gezellige inrichting met frisse kleuren maken dit Grandeur Panorama Chalet tot een prachtige vakantie-accommodatie.


Slaapkamers
In het Grandeur Panorama Chalet zijn 2 slaapkamers aanwezig. De ouder slaapkamer heeft 1 boxspringbed voor 2 personen. De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en een dwarsliggende hoogslaper. 


Toilet en badkamer
In het chalet grenst aan beide slaapkamers een badkamer. In de badkamer vindt u een ruime douche, een wastafel en een toilet.


Terras
Ongestoord genieten in het zonnetje, op uw eigen terras. Dat kan bij het Grandeur panorama chalet. Bij het chalet is een volledige tuinset en een loungeset aanwezig, zodat u lekker samen buiten kunt eten op het geheel overdekte terras. De kinderen kunnen lekker spelen op het gras bij het chalet of in één van de speeltuintjes op de camping.

Selecteer een aankomst en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomst / vertrekdag
  = Aanbieding
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar