Bij welk park wil jij je vakantie vieren?

Vakantieparken nabij het IJsselmeer

Het IJsselmeer is één van de grootste watersportgebieden van Nederland. Ruimte, rust en tal van mogelijkheden zijn de kenmerken voor een vakantie nabij het IJsselmeer. Zowel voor watersporters als rustzoekers is een vakantie aan het IJsselmeer aan te raden. Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige authentieke Hollandse dorpjes en stadjes. Tezamen vormen ze één van de mooiste en meest authentieke stukjes van Nederland.

To-do rondom het IJsselmeer

Ervaar de sfeer van de populaire vissersdorpen Volendam, Monnickendam, Marken en de kaasstad Edam, De VOC steden Enkhuizen en Hoorn zijn het bezoeken ook meer dan waard. Andere interessante steden in de omgeving zijn Stavoren, Urk en Naarden.

Fietsen Rond het IJsselmeer

U kunt uitstekende fietstochten maken rondom het populaire meer. Fiets langs de prachtige dijkjes en de oude vissers- en handels stadjes die het huidige IJsselmeer omringen. Geniet van de grote variatie aan aantrekkelijke landschappen die een fietstocht langs het IJsselmeer kenmerkt.

Vakantieparken bij het IJsselmeer

Een vakantie nabij het IJsselmeer? Een vakantiepark nabij het IJsselmeer boekt u via Holland Tulip Parcs. Of u nu op zoek bent naar een luxe accommodatie of liever een knusse vakantiewoning, wij hebben het allemaal. Kies voor een leuk weekend, midweek of langere vakantie rondom het IJsselmeer en beleef de tijd van uw leven samen of met het hele gezin!

Highlights van IJsselmeer en omgeving

  • Nabij de populaire steden Volendam, Naarden, Marken en Edam;
  • Ideaal voor watersporters en rustzoeker;
  • Schitterende wandel- en fietsroutes in de directe omgeving.
Onderstaande resultaten voldoen niet aan de zoekopdracht.
Niet beschikbaar in de gevraagde periode.