ANWB Top Camping
ADAC

Camping De Molenhof

Reviews - Camping De Molenhof

Reutum


Heerlijk lang weekend op een topcamping!
Voor het eerst met onze eigen caravan gekampeerd. Het was heerlijk. We stonden op veld B. Lekker centraal, overzichtelijk en ruime plekken. Sanitair was netjes en werd goed schoon gehouden. Genoeg te doen voor eenieder en daarnaast ook nog hele leuke animatie. Als ik een minpuntje zou moeten noemen dan toch de vele honden die niet altijd vast zaten en waarvan je soms een verdwaalde drol vond in het gras langs de paden. Maar dan heb ik het over een enkele keer. Onze dochter is bang voor honden en dan is het wel fijner als ze vastzitten ipv los rondlopen.
Denise, 25-05-2021

Wat leuk, wij komen zeker weer genieten!
Prachtige camping, veel leuke animatie, en voor de kinderen is er veel georganiseerd
Karien, 19-05-2021

Terecht een begrip in de regio
Grote veld (F) was mooi voor de kinderen met animatie voor de tent, beachvolleybalveld, speeltoestellen, mooi uitzicht zo. Faciliteiten incl zwembad goed voor elkaar.
Martijn, 19-05-2021

Super tof
Wij komen hier al voor het 6e jaar. 5 jaar in het grote familie huis gezeten in de zomervakantie en nu met eigen vouwwagen op de camping veld A. Het zegt al genoeg dat we blijven terug komen de kids hebben het fantastisch bij de activiteiten van het animatie team. De camping is ook erg mooi en schoon wordt goed onderhouden. Veel speeltuinen en op de plaza is er een gezellige sfeer!
Sneeboer, 19-05-2021

Geweldige camping!
Super veel te doen voor kinderen! Hele ruime kampeerplaatsen. Overdekte grote speeltuin, ideaal op regenachtige dagen. Sanitair super netjes! Ook heel leuk voor de kleine kinderen boerderij sanitair.
Meerthe Schoofs, 17-05-2021

Zoek & boek

Zoek & boek

.