Recreatiepark De Achterste Hoef

Info - Recreatiepark De Achterste Hoef

Bladel

In- en uitchecktijden

Kampeerplaatsen:
 • U kunt vanaf 13.00 uur inchecken bij de receptie
 • U dient uiterlijk om 12.00 uur van de plaats af te zijn. U mag uw kampeermiddel en auto wel op de parkeerplaats plaatsen en de gehele dag nog op de camping verblijven
Trekkershut:
 • U kunt vanaf 14.00 uur inchecken bij de receptie
 • U dient uiterlijk om 11.00 uur de sleutels bij de receptie in te leveren. U mag uw auto wel op de parkeerplaats plaatsen en de gehele dag nog op de camping verblijven
Safaritent, bungalow of luxe chalet 
 • U kunt vanaf 15.00 uur inchecken bij de receptie
 • U dient uiterlijk om 11.00 uur de sleutels bij de receptie in te leveren. U mag uw auto wel op de parkeerplaats plaatsen en de gehele dag nog op de camping verblijven

Openingstijden

Het park is dit seizoen geopend van 1 april t/m 1 oktober. 

Huisdieren

Uw trouwe hond of honden, uw lieve kat of pluizige konijn en cavia mee op vakantie? Natuurlijk! Op de camping is uw huisdier van harte welkom!
 
Honden losloopgebied
In 2014 heeft De Achterste Hoef achteraan op de camping een losloopgebied voor uw hond of honden gemaakt. Hier mag uw hond heerlijk even spelen. Ruimt u ook hier de uitwerpselen van uw hond netjes op? Zoekt u nog andere grotere losloopgebieden voor uw hond? De Pals (10 min wandelen vanaf de camping) is een prachtig natuurgebied waar Staatsbosbeheer een losloopgebied heeft aangewezen zodat de honden er het hele jaar vrij kunnen rennen en ravotten.
 
Huisdieren huisregels
Om het verblijf van alle gasten zo prettig als mogelijk te maken heeft het park enkele belangrijke huisregels omtrent het meenemen van uw huisdieren hieronder beschreven.
 • Géén huisdieren aan de recreatieplas (overnachten);
 • Géén huisdieren in de recreatieplas (zwemmen);
 • Honden dient u tijdens het boeken op te geven (maximaal 2 honden per plaats);
 • Knaagdieren niet los op het terrein laten, altijd in de kooi houden;
 • Katten altijd aan de lijn, niet los over het terrein laten lopen;
 • Honden altijd aangelijnd houden;
 • Ruim de uitwerpselen van uw huisdier netjes op.

Zoek & boek

Zoek & boek

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen mag ik in een trekkershut overnachten?
In de trekkershutten zijn 2 stapelbedden beschikbaar (4 personen totaal). U mag eventueel een klein bijzettentje plaatsen voor nog maximaal 3 personen extra.

Met hoeveel personen mag ik in een safaritent overnachten? 
In de  safaritent zijn 5 volwaardige slaapplaatsen beschikbaar. Er is voldoende ruimte om nog een babybedje te plaatsen op de "ouderslaapkamer". Deze kunt u niet bij het park huren.

Met hoeveel personen mag ik in een luxe chalet overnachten?

de luxe chalets zijn geschikt voor 5 personen.

Ik zou graag bezoek uitnodigen. Mag dat?
Ja, bezoek is van harte welkom! Let wel, iedereen dient zich aan te melden bij de receptie. Uw bezoek betaald bezoekers entree. Bezoekers mogen geen gebruik maken van de zwemfaciliteiten en mogen niet overnachten.

Ik zou graag een logé uitnodigen. Mag dat?
Ja, logé's zijn van harte welkom! Let wel, iedereen dient zich aan te melden bij de receptie. Uw logé betaald het speciale logétarief van € 4,- p.p.p.n. en toeristenbelasting a € 1,32 p.p.p.n. Logé's mogen gebruik maken van alle faciliteiten.

Waarvoor dienen de zwembad armbandjes?
Alle kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud die op de camping verblijven (gasten en logé's) en die gebruik willen maken van de zwemfaciliteiten, dienen een zwem armbandje bij de receptie te halen. Door het gebruik van de zwembad armbandjes beperkt het park de eventuele overlast van kinderen uit de omgeving.